:o BYGGER?!?!?

Status
Not open for further replies.

Cookzi

New member
#1
Hej mit minecraft navn er Cookzi, og også bedst kendt under mine tidligere minecraft navne Cookze og xCookie_Girlx
Jeg er snart 16 år gammel (om 8 dage) og jeg kunne godt tænkte mig at ansøge om Bygger :)

Jeg har en velfungerende mikrofon i mit headset og så har jeg også en blue snowball som kan bruges.
Disse applikationer bruger jeg: Discord, TeamSpeak og Skype. (Jeg har desvære ikke lyst til at oplyse min skype og Discord offentligt på et forum, det samme gælder mit rigtige navn)

Her i sommerferien har jeg ikke været så aktiv på Minelife grundet en tur til Bali og andre familie aktiviteter. Jeg var mest aktiv på Creative og har også fået bygget en masse ting inde på mit plot.

Lige nu spiller jeg en del Fortnite og OSU! ud over minecraft, men det er ikke noget der kommer til at forhindre mig i at bygge. Når jeg bygger sætter jeg altid et stort fokus på det jeg er igang med, så selv på kort tid kan jeg få lavet en hel masse.
Da jeg er tidligere staff har jeg altid haft en vane med at tjekke forum ca. 1-2 gange om dagen, også da jeg sagde op holdt jeg stadig aktivt øje med forum for at blive opdateret på serveren.

Jeg har ihvertfald mindst 1 timer dagligt til at bygge på Serveren. (I weekenden og nogle hverdage kan jeg komme op på ca. 2-3 timer)
Lige nu er min onlinetime ikke den ting jeg kan prale mest med, men hvis jeg bliver ansat som bygger kan jeg love for at den hurtigt kommer op :)

Jeg har desvære været bannet på serveren før, men det er fortid som ikke skal bringes op. Jeg lavede en stor fejl og lærte af den og så er den ikke rigtig længere.

Et af mine bedste øjeblikke på serveren var helt klart da jeg blev Admin og Byggeleder. Jeg har aldrig været så begejstret over noget i hele mit liv. xD
Udenfor minecraft har jeg ikke rigtig som mange aktiviteter indtil videre ud over at snakke med mine venner. (Er lige startet i 1G).

Jeg har været Bygger på Minelife i ja... uha... ehm... jeg var staff i næsten2 år. Og blev byggeleder i uge 7 2018. (kan ikke huske den præcise dato, kan bare huske jeg lå med feber da jeg blev byggeleder ¯\_(ツ)_/¯ )

Jeg kan ikke huske min sidste ansøgning. Det må jeg ærligt indrømme.

Jeg har spillet minecraft siden 2013, men de sidste 2 år har jeg virkelig sat fokus på at bygge i minecraft, både landskaber, fantasy, moderne og generelt har jeg altid godt kunne lide at eksperimentere med ting.
I alt den tid jeg har bygget er jeg blevet bekendt med at bygge projekter over længere tid og selvfølgelig bygger jeg også alene.
Jeg har intet imod at bygge sammen med andre, jeg synes det er en fantastisk oplevelse at kunne skabe noget sammen med andre, og dermed også kunne udveksle ideer.
Derfor skal i nemlig vælge mig som Bygger.
Jeg er engageret i det jeg laver og tager de ting jeg bygger seriøst. Jeg er meget bekendt med at bygge med WE (world edit) og har bekendtskab til diverse Bygge mods. Jeg ville også passe perfekt på et team og minelife's Bygger Team virker som det perfekte sted for mig :)

Jeg kan kontaktes på Forum og på serveren hvis der er spørgsmål til min ansøgning. :)

De billeder jeg vil uploade er desvære for store så jeg har sat dem ind på et google docs dokument.

https://docs.google.com/document/d/10EOVSQqTr_fyKDqiujsndgvH62eTmPzY4WrXgDb8Oa4/edit?usp=sharing
 
Status
Not open for further replies.
Top