Minelife Ranks

#1
Hej minelife.

Ranken Ultra er blevet meget meget dårligere gennem den tid som den har været her og jeg syntes bare at den nye [DIVINE] rank er den samme som den gamle Ultra. så jeg syntes bare at i skulle give alle dem der købte Ultra dengang Divine fordi det dengang var både dyrere og bedre at købe ultra.

-SkykidDK fik ultra i 2015 i december. eller deromkring
 
#2
så jeg syntes bare at i skulle give alle dem der købte Ultra dengang Divine fordi det dengang var både dyrere og bedre at købe ultra.
Det problem der er med denne tankegang er at den jo heller ikke ville holde i den virkelige verden.
Lad os fx kigge på en audi tt fra 2015 - Sådan en blev dengang solgt for omkring 42.000$ hvor præcist samme bil idag "kun" bliver solgt for 29.000$
Så kan man ikke komme og be' om den nye 2018 model, fordi den koster stortset det samme som man betale for sin tilbage i 2015
 
#8
Som Buller skriver så har de andre ranks heller ikke adgang til de kits der er "under" den rank. På den måde så er ultra ikke blevet "dårligere" ift de andre ranks vi tilbyder på minelife, ja det er ikke det samme du kan nu som dengang, men de andre ranks kan heller ikke det samme. Ergo er rangen ift de andre ikke blevet "dårligere"
 
#10
Det er bestemt ikke blevet ringere med tiden. Jo Playerservers er væk for spillere, der købte Ultra i starten, da Ultra blevet lavet. Dog eksisterede Playerservers i næsten 1 år, før det blev fjernet. Yderligere kommer der jævnligt nye servere til, hvor du også automatisk har din Ultra rank. Hvis vi skal følge dit eksempel, så skal du jo egentlig ikke have Ultra på de servere, men det giver vi dog alligevel. Også selvom de ikke var på planen, da du købte din rank.

Så ja, tingene ændrer sig og priserne falder. Ligesom med alt andet her i verden. Hvis vi valgte at forære alt væk inklusiv Divine rank til alle Ultra spillere, så ville Minelife aldrig have eksisteret så længe.