Cobweb i C

Verscape

Nyt Medlem
Hej sckaletz, ville høre om i snart gider add combweb igen i c.

Da det var meget dejligt at have det.
Det gjorde vagtkills mere strategiske og hjalp også en smule. Vagterne kan jo bare lad vær med at få hen til det, så dør de ikke.
Vi skal også kunne dræbe vagter, nu hvor der ikke er cobweb i målene mere, og inspektøre også er blevet udødelige pga de har resistence 2 nu.
Så vi i gerne add cobweb igen, eller bare sæt de nogen andre steder hvor man stadig kan få dem i


Cobweb i A

Kan i godt add det gamle cobweb tilbage igen, altså der ved streamer cellerne, eller sæt det ved pvp minen 1 block længere ned, da man ikke kan se stuck i det nuværende cobweb.


Det nogen små ting som hurtigt kan fixes og det skader ikke noget ;)

Hilsen Rigtig mange vagt killers
 

Mokaidragon

Moderator
Staff member
Det var jo aldrig meningen det skulle være en funktion, at bruge cobweb. Nu hvor det er blevet fjernet, er det jo bare mere fair. Før var det jo ikke muligt for en vagt at overleve. Så det ville da være en overdrivelse at kalde det strategisk, da det bare kræver et slag, og vagter er tvunget til gå derhen hvis i har noget ulovligt, så nej. Vi kan ikke bare lade være med at gå derhen.
Så derfor NEJ, det kommer desværre ikke tilbage.
Til gengæld. Det er nu det bliver strategisk, fordi nu har vagterne også en chance igen. Det andet var bare alt for OP, og krævede intet fra fangerne hvis de ville have et vagtkill.
Dertil vil jeg også sige, at vores buff som inspektør har været det samme siden åbningen af prison, og da i har været i stand til at få flere direktør kills tænker jeg da ikke det er for OP.
 

Nameys

Nyt Medlem
Der var en simpel grund til det var OP i c, og det var no pvp stregen lige til. Hvis du har set klipsne af de vagtkills hvor de kommer til at sidde stuck, kan du se at der er mange vagter rundt om. Det ville der ikke være i A da cobwebsne så ligger langt ude i pvp.

Hvilket vil gøre det 10 gange mere fair og overhovedet ikke op. Men altså, gør hvad i vil.
 

Verscape

Nyt Medlem
Enig med nameys, det der gjorde cobwebs op i C var det var ved nopvp så du kunne være sikker inden du slog i web, men i A er det væk fra nopvp.

direktør kills var udelukkende fordi sck ikke havde taget buffs, og han ikke fightede igen.
 

Mokaidragon

Moderator
Staff member
Vi er gået med til en kompromis. Der er nu flere muligheder i både A og C hvor i kan bruge det nu, uden det er for OP.

Dog vil der ikke komme nerf på buffs, da i som sagt har fået flere direktør kills, og faktisk også et inspektør kill engang.

Fortsat god dag på Minelife :)