Minelife

Skyblock

  • 83
  • 0
Jeg er nu omsider kommet frem til en løsning vedrørende Skyblock. Dertil følger en kort historie.

Da jeg startede Minelife for over 5 år siden, var det blandt andet en af mine visioner, at Minelife altid skulle gå forrest med de nyeste Minecraft versioner. Dengang hed versionen 1.6.4, og nu er vi landet på 1.14.4. Det har været noget af et arbejde altid at opdatere serverne, hvor der konstant har været kontakt til udviklere af plugins, hundredevis af tests og en masse andet for at sikre bedst mulig server performance.

I takt med Mojangs opdateringer med nye ting i deres spil, har vi desværre været hårdt ramt af blandt andet lag og plugins, der ikke helt kørte efter hensigten. Senest på Skyblock, som nu kører version 1.14.4 med en hulens masse lag og plugins, der ikke helt fungerer optimalt. Samtidig har alle disse opdateringer også ofte ført til reset til stor gene for jer spillere. Det er hverken I eller vi tjent med i det lange løb.

Derfor har jeg nu truffet den...

En lille update!

  • 259
  • 0
Hej alle sammen

Hermed en lille update fra os bag Minelife.

Der har gennem noget tid ligget planer om at opdatere Minelife til version 1.14. Desværre har Mojang været ret presset af Microsoft til at udgive halvfærdige versioner af 1.14, som desværre har været fyldt med fejl. I dag er Mojang netop udkommet med endnu en pre-release af 1.14.3, som løser mange problemer, men derfra og til en endelig version kan der gå lang tid. Det er også årsagen til, at I måske føler, at der ikke sker så meget nyt på Minelife for tiden. Vi venter ganske enkelt på en færdig og brugbar version af 1.14.
Det betyder dog ikke, at vi ikke laver noget. Jeg har personligt brugt en masse tid på at teste kommende nye funktioner til fremtidige opdateringer. Jeg lover, at I kan glæde jer.

Så hvad er planen lige nu?

Opprison er landet, og der arbejdes på at løse en række bugs og tilføjelser derinde. Blandt andet er vi snart klar med en lille shop, hvor der vil kunne købes blokke til at bygge med på jeres...
Top